Volo Lliure

Volo Lliure
Llera del Ebre a Flix

dimarts, 27 de desembre del 2011

Concert de Sant Esteve una tradició a Catalunya

El Palau de la Música Catalana ha acollit aquest dilluns el tradicional concert de Sant Esteve en el qual combinarà música coral i la cobla, dues de les expressions musicals genuïnament catalanes, a càrrec dels cors del Orfeó Català.


En aquesta celebració els cors conjuguen la tradició musical nadalenca europea àmpliament coneguda, amb altres propostes innovadores, com l'estrena de les peces encarregades a Xavier Pagès i Marc Timó.

Timó estrenarà Impressions nadalenques i oferirà la pinzellada més emotiva del concert, interpretant les nadales més conegudes des d'una nova perspectiva.

Tancarà el concert, "Sol d'hivern", de Pagès; una obra que vol mostrar al públic el llenguatge coral i instrumental més contemporani, amb la narració de l'episodi dels Sants Innocents, amb el qual el Orfeó Català vol enviar un missatge de solidaritat i consol a totes les persones que són víctimes de la violència.

A més, en el concert d'aquest any es farà un repàs del Nadal europeu del Renaixement i el Barroc, i hi haurà música nadalenca de F.Mendelssohn, M.Lauridsen, P.Donostia, W. Llewellyn, J.Brahms i Ch.Wood.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada